Mayis 2025
Sıra | Sayfa No | Makale Başlığı |
1 | 1 | EditördenÜlkü SARITAŞ |
Sıra | Sayfa No | Makale Başlığı |
2 | 2-6 |
Gastroskopinin TarihiAbdullatif ŞİRİN1, Serkan TORUN2Eskişehir Özel Ümit Hastanesi, 1Gastroenteroloji Bölümü, Eskişehir Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi, 2Gastroenteroloji Bilim Dalı, Düzce |
Sıra | Sayfa No | Makale Başlığı |
3 | 7-16 | 21. Yüzyılın Büyüyen Sorunu: Obezite – Etkileri ve Yenilikçi Tedavi YaklaşımlarıFatma Dilay ESEN, Meltem ERGÜNYeditepe Üniversitesi Tıp Fakültesi, Gastroenteroloji Bilim Dalı, İstanbul |
Sıra | Sayfa No | Makale Başlığı |
4 | 17-26 | Karaciğer Sağlığı İçin Kullanılan Besin Takviyeleri: Literatürün Gözden Geçirilmesiİlker ŞENŞişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Gastroenteroloji Kliniği, İstanbul |
Sıra | Sayfa No | Makale Başlığı |
5 | 27-41 |
Sirozlu Hastalarda Malnütrisyon ve Sarkopeni: Yeterince Önemsiyor muyuz?Mustafa MAZHAROĞLU1, Mert ÖZMEN1, Gökhan KÖKER1, Muhammed Ali COŞKUNER2, Merve EREN DURMUŞ3, Ayhan Hilmi ÇEKİN3Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 1İç Hastalıkları Kliniği, 3Gastroenteroloji Kliniği, Antalya Antalya Şehir Hastanesi, 2İç Hastalıkları Kliniği, Antalya |